Peel the carrots, potatoes and onions and chop coarsely. Prepare the blender.
Морковь, картофель и лук очистите и крупно нарежьте. Приготовьте блендер.
Cook the vegetables. Pour water into a saucepan and place chopped vegetables in it. Bring to a boil and cook for 25 minutes.
Сварите овощи. В кастрюлю залейте воду и сложите в нее нарезанные овощи. Доведите до кипения и готовьте 25 минут.
Puree the cooked vegetables. Drain the water from the pan. Mash the cooked carrots, potatoes and onions using a potato masher or blender.
Пюрируйте вареные овощи. Из кастрюли слейте воду. Разомните с помощью толкушки для картофеля или измельчите блендером сваренные морковь, картофель и лук.
Add the remaining ingredients and finish cooking the soup. Pour milk into vegetables, add sour cream, salt and pepper. Stir thoroughly and heat for 2-3 minutes over medium heat.
Добавьте оставшиеся продукты и завершите приготовление супа. Влейте в овощи молоко, добавьте сметану, соль и перец. Тщательно перемешайте и подогрейте 2-3 минуты на среднем огне.
Garnish the finished carrot cream soup with parsley. Serve hot with white bread croutons.
Готовый крем-суп из моркови украсьте петрушкой. Подавайте горячим с гренками из белого хлеба.