Prepare your immersion blender. Prepare a slow cooker with a bowl. Peel the potatoes, wash them and cut them into cubes. Grate the hard cheese. Wash the parsley and chop finely. Peel the onion and cut into small cubes. Peel the carrots, wash and grate.
Подготовьте погружной блендер. Подготовьте мультиварку с чашей. Очистите картофель, вымойте его и нарежьте кубиками. Твердый сыр натрите на терке. Петрушку вымойте и мелко нарежьте. Лук очистите и нарежьте мелкими кубиками. Морковь очистите, вымойте и натрите на терке.
Make a fry. Turn on the multicooker to the “fry” mode. Add olive oil to a dry multicooker bowl. When the oil is hot, add the onions and carrots. Fry for 10 minutes.
Сделайте зажарку. Включите мультиварку на режим “жарка”. Добавьте в сухую чашу мультиварки оливковое масло. Когда масло нагреется, добавьте лук и морковь. Обжарьте в течение 10 минут.
Make some soup. Fill the fryer with water and add potatoes. Add salt and spices. Close the multicooker. Set the mode to “stew” or “soup”. 5 minutes before cooking, open the lid and add cheese. Close the lid until the beep sounds.
Сварите суп. Залейте зажарку водой и добавьте туда картофель. Всыпьте соль и специи. Закройте мультиварку. Поставьте режим “тушение” или “суп”. За 5 минут до готовности откройте крышку и добавьте сыр. Закройте крышку до звукового сигнала.
Make cream soup. Open the lid. Leave the soup for 15 minutes to cool slightly. Beat the contents with an immersion blender until smooth.
Сделайте крем-суп. Откройте крышку. Оставьте суп на 15 минут, чтобы он немного остыл. Взбейте содержимое погружным блендером до однородной массы.
Serve in deep bowls. Garnish by sprinkling with parsley.
Подайте к столу в глубоких тарелках. Украсьте, посыпав зеленью петрушки.