Prepare the cottage cheese. If it is not dry enough, it must be squeezed out. If it is not homogeneous enough, grind through a fine meat grinder or pass through a sieve. Pour water into the pan. Take out a bowl to knead the dough. Don't forget a slotted spoon to remove the finished dumplings.
Подготовьте творог. Если он недостаточно сухой, его необходимо отжать. Если недостаточно однородный — прокрутите через мелкую мясорубку или пропустите через сито. Налейте в кастрюлю воду. Достаньте миску для замешивания теста. Не забудьте шумовку, чтобы достать готовые вареники.
Prepare the dough. In a bowl, thoroughly mix cottage cheese, egg and sugar until smooth. Add semolina and mix thoroughly. Pour semolina onto the work surface, place the curd mixture on top and sprinkle a little more semolina on top. Roll the sausage with light movements. It should be as thick as a sausage. Flatten it until it is slightly flat. Using a knife, cut into 2cm diamonds.
Приготовьте тесто. В миске тщательно смешайте творог, яйцо и сахар до однородной массы. Всыпьте манную крупу и тщательно перемешайте. Насыпьте на рабочую поверхность манку, выложите сверху творожную массу и сверху посыпьте еще немного манки. Легкими движениями скатайте колбаску. Она должна получиться в толщину, как сарделька. Приплюсните ее, чтобы она стала слегка плоской. Ножом нарежьте на ромбики размером в 2 сантиметра.
Boil the dumplings. Place them in salted boiling water one at a time and stir with a slotted spoon to prevent them from sticking to the bottom. After the dumplings float to the surface, cook them for another 2-3 minutes and serve, brushed with butter.
Отварите вареники. Закиньте их в подсоленую кипящую воду по одному и перемешайте шумовкой, чтобы не прилипли ко дну. После того, как вареники всплывут, поварите их еще минуты 2-3 и подавайте к столу, смазав сливочным маслом.