Prepare your immersion blender. Prepare your pot and pan. Wash the leek and cut into rings. Wash the broccoli and separate into florets. Cut the broccoli stalk into rings. Grate the cheese.
Подготовьте погружной блендер. Подготовьте кастрюлю и сковороду. Вымойте лук порей и нарежьте кольцами. Брокколи вымойте и разделите на соцветия. Стебель брокколи порежьте кольцами. Натрите сыр на терке.
Fry the onion. Add butter to a dry frying pan. Melt over low heat. Stir the oil constantly. Add leeks to oil. Fry for 5-7 minutes until translucent. Remove the pan from the heat.
Обжарьте лук. В сухую сковороду добавьте сливочное масло. Растопите на медленном огне. Постоянно помешивайте масло. В масло добавьте лук порей. Обжарьте 5-7 минут до прозрачности. Снимите сковороду с огня.
Cook the broccoli. Pour water into a saucepan and place over medium heat. Add broccoli. Season with salt and pepper. Cover with a lid. Cook broccoli until soft. Drain the water from the pan.
Сварите брокколи. В кастрюлю налейте воду и поставьте на средний огонь. Добавьте брокколи. Посолите и поперчите. Накройте крышкой. Варите брокколи до мягкости. Слейте воду из кастрюли.
Finish cooking. Add fried onions to the pan with broccoli. Fill with cream. Beat the contents with an immersion blender until smooth.
Завершите приготовление. В кастрюлю с брокколи добавьте обжаренный лук. Залейте сливками. Взбейте содержимое погружным блендером до однородности.
Serve the cream soup in deep bowls. Sprinkle with grated cheese.
Подавайте крем-суп в глубоких тарелках. Посыпьте тертым сыром.