Prepare the cauldron. Drain it. Prepare your immersion blender. Wash the celery and chop. Wash the arugula. Peel the onion and chop it finely. Peel the potatoes and wash them. Cut into cubes. Pass the garlic through a press.
Подготовьте казан. Осушите его. Подготовьте погружной блендер. Промойте сельдерей, нарежьте. Вымойте руколу. Очистите лук, мелко нарежьте его. Очистите картофель, вымойте. Нарежьте кубиками. Чеснок пропустите через пресс.
Fry the vegetables. Place the cauldron on medium heat. Add oil. Fry the garlic and onion until translucent. Add celery and spices. Fry for 5 minutes.
Обжарьте овощи. Поставьте казан на средний огонь. Добавьте масло. Обжарьте чеснок и лук до прозрачности. Добавьте сельдерей и специи. Обжарьте 5 минут.
Make some soup. Fill the contents of the cauldron with water. Put potatoes in it. Season with salt and pepper. Cover with a lid. Cook until the potatoes are done. Add cream to the cauldron. Blend the vegetables with a blender until smooth.
Сварите суп. Залейте содержимое казана водой. Положите в него картофель. Посолите и поперчите. Накройте крышкой. Варите до готовности картофеля. В казан добавьте сливки. Взбейте овощи блендером до однородности.
Serve cream soup in deep bowls. Garnish the dish with arugula.
Подавайте крем-суп в глубоких пиалах. Украсьте блюдо рукколой.