Prepare ingredients for cream soup with cream and cheese. Peel potatoes, carrots, onions. Cut into medium cubes. Grate processed and hard cheese on a coarse grater. Finely chop the greens. Tip: Varieties of semi-hard cheeses include “Edam”, “Gouda”, “Rossiysky”, “Poshekhonsky”, “Gollandsky”, “Kostromskoy”.
Подготовьте продукты для крем-супа со сливками и сыром. Картофель, морковь, лук почистите. Нарежьте средними кубиками. Плавленый и твердый сыр натрите на крупной терке. Зелень мелко порубите. Совет: К сортам полутвердых сыров относятся «Эдам», «Гауда», «Российский», «Пошехонский», «Голландский», «Костромской».
Prepare the vegetables. Boil the potatoes in boiling salted water until tender, 20 minutes. Do not drain the water. In a frying pan in vegetable oil, fry the onions and carrots until golden brown, 5-7 minutes.
Подготовьте овощи. В кипящей посоленной воде отварите картофель до готовности 20 минут. Воду не сливайте. На сковороде на растительном масле обжарьте лук и морковь до золотистого цвета 5-7 минут.
Make cream soup. Add fried vegetables, processed and semi-hard cheese to the potatoes in the pan. Bring to a boil, add salt and pepper. Mix thoroughly. Add cream and herbs to the pan. Bring to a boil again and then remove the pan from the heat. Grind the resulting mass with a blender.
Сделайте крем-суп. Обжаренные овощи, плавленый и полутвердый сыр добавьте к картофелю в кастрюлю. Доведите до кипения, посолите, поперчите. Тщательно перемешайте. Добавьте в кастрюлю сливки и зелень. Снова доведите до кипения, а затем уберите кастрюлю с огня. Измельчите блендером получившуюся массу.
Serve creamy cheese soup with white bread croutons. Decorate the dish with herbs.
Подавайте крем-суп со сливками и сыром с гренками из белого хлеба. Украсьте блюдо зеленью.