Prepare ingredients for creamy potato and cheese soup. Peel the carrots, potatoes and onions. Grate the carrots on a coarse grater, cut the onion into small pieces. Cut the processed cheese and potatoes into medium cubes. Tip: Most hard cheeses, even if finely grated and poured with boiling water, become viscous and plastic, but do not mix with the liquid until smooth. To prepare a delicious cheese soup, it is better to use processed cheese specially designed for soup.
Подготовьте продукты для крем-супа из картофеля и сыра. Морковь, картошку и лук очистите. Морковь натрите на крупной терке, лук нарежьте мелкими кусочками. Плавленый сыр и картофель нарежьте средними кубиками. Совет: Большинство твердых сыров, даже если их мелко натереть и залить кипятком, становятся тягучими, пластичными, но не смешиваются с жидкостью до однородности. Для приготовления вкусного сырного супа лучше использовать именно плавленые сырки, специально предназначенные для супа.
Boil the potatoes. Place the potatoes in a saucepan and add water. Bring to a boil, add salt and some spices. Cook the vegetable for 20-30 minutes over low heat with the lid on.
Сварите картофель. Картофель положите в кастрюлю и налейте воду. Доведите до кипения, посолите, всыпьте немного специй. Варите овощ 20-30 минут на слабом огне под прикрытой крышкой.
Prepare the roast. Fry carrots and onions in a frying pan in oil for 4-5 minutes. Add the roasted vegetables and melted cheese to the pan with the cooked potatoes. Cook over low heat, stirring occasionally, until all the cheese is melted.
Подготовьте зажарку. Морковь и лук обжарьте на сковороде в масле 4-5 минут. Добавьте обжаренные овощи и плавленый сыр в кастрюлю к готовому картофелю. Варите на слабом огне, периодически помешивая, до тех пор, пока весь сыр не расплавится.
Make cream soup. Using an immersion blender, puree the contents of the pan until smooth and creamy. Then heat the resulting cream soup for another 2-3 minutes.
Сделайте крем-суп. Погружным блендером измельчите содержимое кастрюли до однородной кремовой массы. Затем прогрейте получившийся крем-суп еще 2-3 минуты.
Pour the potato and cream cheese soup into bowls, add a little pepper, and add a piece of butter to each bowl.
Разлейте суп-пюре из картофеля и плавленого сыра по тарелкам, немного поперчите, в каждую тарелку добавьте по кусочку сливочного масла.