Prepare ingredients for creamy zucchini soup. Peel the onions, garlic, zucchini. Finely chop all vegetables. Chop the greens. Using a vegetable peeler, carefully remove a thin slice of zucchini to serve (the slice will curl nicely into a tube). Tip: Choose a young, preferably slightly unripe, zucchini up to 8 cm thick for the soup. You can also use frozen vegetable pulp for the soup.
Подготовьте продукты для кабачкового крем-супа. Почистите лук, чеснок, кабачки. Мелко порежьте все овощи. Порубите зелень. Аккуратно овощечисткой снимите тонкий ломтик кабачка для подачи (ломтик красиво завернется трубочкой). Совет: Выбирайте для супа молодой, лучше чуть недозревший, кабачок толщиной до 8 см. Можно использовать для супа также замороженную мякоть овоща.
Prepare cream soup. Heat the oil in a large, heavy-bottomed saucepan, add the onion and fry for 5 minutes. Add the zucchini and garlic and fry over medium heat for another 5 minutes. Add salt, pour in 2 cups of hot water, bring to a boil, cover with a lid and cook for 10–15 minutes. The zucchini should become soft. Pour the greens into the pan, after 1 minute remove from the heat and beat the contents of the pan with a blender. Pour in the cream, season with pepper and stir.
Приготовьте крем-суп. В большой кастрюле с толстым дном разогрейте масло, положите лук и обжаривайте 5 минут. Добавьте кабачки с чесноком и обжаривайте на среднем огне еще 5 минут. Посолите, влейте 2 стакана горячей воды, доведите до кипения, накройте крышкой и варите 10–15 минут. Кабачки должны стать мягкими. Всыпьте в кастрюлю зелень, через 1 минуту снимите с огня и взбейте содержимое кастрюли блендером. Влейте сливки, приправьте перцем и перемешайте.
Serve the zucchini cream soup cold or hot, sprinkled with herbs, a mixture of herbs, and garnished with a thin slice of fresh zucchini.
Подавайте кабачковый крем-суп в холодном или горячем виде, посыпав зеленью, смесью пряных трав, а также украсив тонким ломтиком свежего кабачка.