Boil carrots, potatoes and beets in advance. Let them cool. This will reduce cooking time. And you won't burn your hands while cutting food.
Отварите морковь, картофель и свеклу заранее. Дайте им остыть. Это позволит сократить время готовки. И вы не обожжете руки во время нарезки продуктов.
Finely chop the onion. Cut the cooled potatoes, carrots and beets into small cubes and pour into a deep bowl.
Мелко нарежьте лук. Остывшие картофель, морковь и свеклу нарежьте мелкими кубиками и ссыпьте в глубокую миску.
Finely chop the cucumbers and add to the rest of the ingredients.
Мелко нарежьте огурцы и добавьте к остальным ингредиентам.
Drain excess liquid from the jar of peas and place the peas in a bowl.
Слейте лишнюю жидкость из баночки с горошком и ссыпьте горошек в миску.
Mix all ingredients. Add vegetable oil, salt and pepper.
Смешайте все ингредиенты. Добавьте растительное масло, соль и перец.
Garnish the vinaigrette with a sprig of dill or parsley and a slice of lemon.
Украсьте винегрет веточкой укропа или петрушки и долькой лимона.