Prepare ingredients for dietary cream soup. Peel the pumpkin, and peel the onions and garlic. Cut the pumpkin into small cubes and the onion into half rings. Pass the garlic through a press, finely chop the greens. Prepare the broth. Boil the chicken in salted water for 20-30 minutes, then remove the meat from the broth. Tip: For the broth, use lean chicken breast. Before cooking, remove the outer skin and remove excess fat.
Подготовьте продукты для диетического крем-супа. Очистите тыкву от кожуры, лук и чеснок — от шелухи. Тыкву нарежьте мелкими кубиками, лук — полукольцами. Чеснок пропустите через пресс, зелень мелко порубите. Подготовьте бульон. Отварите в подсоленной воде курицу 20-30 минут, затем извлеките из бульона мясо. Совет: Для бульона возьмите нежирную куриную грудку. Перед варкой снимите с нее верхнюю кожицу, удалите лишний жир.
Prepare cream soup. Place the onion and squash in the pan. Place on the stove and pour in the chicken broth. Cook over medium heat for 15 minutes until the pumpkin softens. Add garlic and herbs.
Приготовьте крем-суп. Положите лук и тыкву в кастрюлю. Поставьте на плиту и налейте куриный бульон. Варите на среднем огне 15 минут до размягчения тыквы. Добавьте чеснок и зелень.
Fill a plate with dietary cream soup, add cream, stir in a spiral and garnish with a bunch of herbs.
Наполните тарелку диетическим крем-супом, добавьте сливки, перемешайте в виде спирали и украсьте пучком зелени.