Prepare ingredients for creamy green pea soup. Peel the onions and potatoes. Cut the onion into half rings, potatoes into cubes. Finely chop the greens. Melt the butter. Tip: Brain peas have the most delicate and sweet taste. When choosing, you should pay attention to the color of the peas in the jar. If they are bright green, then these peas are young; if they are yellowish, they are overripe, which means they are hard.
Подготовьте продукты для крем-супа из зеленого горошка. Почистите репчатый лук и картофель. Лук нарежьте полукольцами, картофель – кубиками. Зелень мелко порубите. Растопите сливочное масло. Совет: Горошек мозговых сортов самый нежный и сладковатый на вкус. При выборе следует обратить внимание, какого цвета горошины в банке. Если ярко зеленого, то этот горошек молодой, если желтоватого цвета – перезрелый, а значит жесткий.
Prepare the vegetables. Boil the potatoes in boiling water until tender, 15 minutes. Fry the onion for 5 minutes in vegetable oil.
Приготовьте овощи. Картофель отварите в кипящей воде до готовности 15 минут. Лук обжарьте 5 минут на растительном масле.
In a blender, first grind the fried onions and peas, then add the boiled potatoes. When the mass becomes homogeneous, gradually stir in the cream. Add butter, salt and pepper. Mix thoroughly.
В блендере измельчите сначала жареный лук и горошек, потом добавьте сваренный картофель. Когда масса станет однородной, постепенно вмешайте туда сливки. Добавьте сливочное масло, посолите, поперчите. Тщательно перемешайте.
Before serving, decorate the green pea cream soup with herbs, butter, and whipped cream. Serve with croutons.
Перед подачей украсьте крем-суп из зеленого горошка зеленью, маслом, взбитыми сливками. Подавайте с сухариками.