Prepare ingredients for vegetable cream soup. Cook chicken broth. You should get 1.5 liters of broth. Wash and peel potatoes, carrots, onions, cabbage. Separate the broccoli and cauliflower into florets. Cut the onion, carrots and potatoes into medium cubes. Finely chop the greens. Tip: You can use frozen cauliflower and broccoli.
Подготовьте продукты для овощного крем-супа. Сварите куриный бульон. Должно получиться 1,5 л бульона. Помойте и почистите картофель, морковь, лук, капусту. Разделите брокколи и цветную капусту на соцветия. Нарежьте средними кубиками лук, морковь и картофель. Порубите мелко зелень. Совет: Можно использовать замороженную цветную капусту и брокколи.
Prepare the vegetables. In a frying pan with butter, sauté carrots, onions, potatoes, broccoli and cauliflower for 5 minutes. Add a little salt.
Приготовьте овощи. На сковороде со сливочным маслом пассеруйте 5 минут морковь, лук, картофель, брокколи и цветную капусту. Немного посолите.
Make some soup. Place the sautéed vegetables into the pan. Add 1 liter of chicken broth. The remaining broth will be used to adjust the thickness of the soup. Add cream and cook over medium heat for 10-15 minutes.
Сварите суп. В кастрюлю выложите пассерованные овощи. Добавьте 1 л куриного бульона. Оставшийся бульон пойдет на регулировку густоты супа. Добавьте сливки и варите на среднем огне 10-15 минут.
Prepare cream soup. Remove from heat. Salt and pepper. Grind the mass with a blender. If the creamy vegetable soup turns out thick, dilute with broth and mix thoroughly.
Приготовьте крем-суп. Снимите с огня. Посолите, поперчите. Измельчите массу блендером. Если крем-суп из овощей получился густым, разбавьте бульоном и тщательно перемешайте.
Before serving, sprinkle vegetable cream soup with onions and dill. Serve with croutons.
Перед подачей посыпьте овощной крем-суп со сливками луком и укропом. Подавайте с сухариками.