Conveniently arrange all the ingredients. Wash the champignons. Peel the onions and carrots and wash them. Cut the onion into cubes, grate the carrots on a medium grater. Prepare the blender.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте шампиньоны. Лук и морковь очистите от кожуры, вымойте. Лук нарежьте кубиками, морковь натрите на средней терке. Приготовьте блендер.
Boil the champignons. Place the mushrooms in a saucepan, cover with water and put on fire. When the water boils, reduce the heat to low and cook the mushrooms for 10 minutes.
Отварите шампиньоны. Грибы положите в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. Когда вода закипит, уменьшите огонь до минимума и варите грибы 10 минут.
Prepare the vegetables. Add onions and carrots to the soup and continue cooking for 10 minutes.
Приготовьте овощи. Лук и морковь добавьте в суп и продолжайте варить 10 минут.
Prepare cream soup. Pour milk into boiling water and leave to simmer over low heat until all the vegetables are soft. Salt and pepper the soup. Remove from heat and beat with a blender into a homogeneous mass.
Приготовьте крем-суп. В кипящую воду влейте молоко, оставьте томиться на медленном огне, пока все овощи не станут мягкими. Посолите и поперчите суп. Снимите с плиты и взбейте блендером в однородную массу.
Pour dietary cream soup from champignons into serving bowls and sprinkle with finely chopped green onions and dill.
Диетический крем-суп из шампиньонов разлейте в порционные тарелки и посыпьте мелко нарезанным зеленым луком и укропом.