Conveniently arrange the necessary products. Wash the greens and tomatoes, peel the onions. Pour boiling water over the tomatoes and remove the skins. Cut the onions and tomatoes into cubes. Prepare the blender.
Удобно расположите необходимые продукты. Вымойте зелень и помидоры, очистите лук от кожуры. Обдайте помидоры кипятком и снимите кожицу. Порежьте лук и помидоры кубиками. Приготовьте блендер.
Prepare the vegetables. Fry the onion in a frying pan with vegetable oil until golden brown, approximately 7-8 minutes. Place the tomatoes with the onions. Simmer for 7-10 minutes, add salt and pepper to taste. Pour hot water, add a little sugar if necessary. Cook vegetables over low heat for 10 minutes.
Приготовьте овощи. Лук обжарьте на сковороде с растительным маслом до золотистого цвета, приблизительно 7-8 минут. Помидоры выложите к луку. Потушите 7-10 минут, добавьте соль и перец по вкусу. Налейте горячую воду, при необходимости добавьте немного сахара. На минимальном огне варите овощи 10 минут.
Finish cooking the soup. Using a blender, puree the mixture.
Завершите приготовление супа. При помощи блендера измельчите массу в пюре.
Garnish the tomato cream soup with finely chopped dill and serve with garlic croutons.
Томатный крем-суп украсьте мелко рубленной зеленью укропа и подавайте с чесночными гренками.