Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the shrimp. Wash and dry the greens on paper towels. Peel the onions, carrots and potatoes. Prepare the blender.
Удобно расположите все ингредиенты. Разморозьте креветки. Вымойте и обсушите на бумажных полотенцах зелень. Очистите от кожуры лук, морковь и картофель. Приготовьте блендер.
Prepare the cheese base. Boil water in a saucepan. Dissolve the processed cheese in boiling water.
Приготовьте сырную основу. Закипятите воду в кастрюле. Плавленый сыр растворите в кипятке.
Cut the vegetables. Cut the potatoes into cubes, chop the onion with a knife, grate the carrots on a fine grater.
Порежьте овощи. Картофель нарежьте кубиками, лук измельчите ножом, морковь натрите на мелкой терке.
Boil the potatoes. Salt the cheese water and add the potatoes. Cook for 15-20 minutes until the vegetable is ready.
Сварите картофель. Сырную воду посолите и добавьте картофель. Варите 15-20 минут до готовности овоща.
Make a fry. Fry the onions and carrots in a frying pan in vegetable oil until soft, about 5-7 minutes.
Сделайте зажарку. Лук и морковь обжарьте на сковороде в растительном масле до мягкого состояния, приблизительно 5-7 минут.
Make cream soup. Add fried potatoes and shrimp. Chop the parsley and dill. When the soup boils, add the herbs. Use a blender to puree the ingredients.
Сделайте крем-суп. Добавьте к картофелю зажарку и креветки. Измельчите зелень петрушки и укропа. Когда суп закипит, добавьте зелень. Блендером измельчите продукты в пюре.
Place a couple of shrimp in a plate of creamy shrimp soup and garnish the dish with a sprig of parsley.
В тарелку с крем-супом с креветками положите пару штук креветок, украсьте блюдо веточкой петрушки.