Conveniently arrange all the ingredients. Wash the cauliflower and remove the outer leaves. Peel the onions and potatoes. Chop the onion with a knife. Cut the potatoes into small cubes. Separate the cabbage into florets. Prepare the blender.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте цветную капусту и очистите от внешних листочков. Очистите от кожуры лук и картофель. Лук измельчите ножом. Картофель нарежьте небольшими кубиками. Разберите капусту на соцветия. Приготовьте блендер.
Prepare the onions. In a frying pan with added butter, fry the onion until golden brown, about 7-8 minutes.
Приготовьте лук. На сковороде с добавлением сливочного масла обжарьте лук до золотистого оттенка около 7-8 минут.
Prepare the soup base. Place the onions, potatoes and cabbage in a saucepan, pour water to the same level as the vegetables. Season with salt and pepper. Bring to a boil, cook for 25 minutes until the vegetables are soft.
Приготовьте суповую основу. Сложите лук, картофель и капусту в кастрюлю, налейте воды в один уровень с овощами. Посолите и приправьте перцем. Доведите до кипения, варите 25 минут, до мягкости овощей.
Prepare cream soup. Puree the vegetables in a blender. Combine the puree with the cream and stir well.
Приготовьте крем-суп. Измельчите блендером овощи в пюре. Соедините пюре со сливками и хорошо размешайте.
Pour the creamy cauliflower soup into serving bowls and serve with a slice of fresh bread.
Крем-суп из цветной капусты разлейте по порционным тарелкам и подавайте с кусочком свежего хлеба.