Wash the meat and pat it dry with paper napkins, cut into pieces. Place in a saucepan, add water and place over medium heat. When the meat boils, reduce the burner power and cook the chicken for 50 minutes. Peel the onions, carrots and potatoes. Cut into small cubes. Grate the carrots. Wash the champignons and cut into thin slices. Prepare the blender.
Вымойте мясо и промокните его бумажными салфетками, порежьте на кусочки. Положите в кастрюлю, залейте водой и поставьте на средний огонь. Когда мясо закипит, убавьте мощность горелки, варите курицу 50 минут. Очистите от кожуры лук, морковь и картофель. Порежьте небольшими кубиками. Морковь натрите на терке. Вымойте шампиньоны и порежьте на тонкие пластинки. Приготовьте блендер.
Prepare the roast. Fry onions and carrots in a frying pan with vegetable oil for 3 minutes. Add mushrooms to the pan and fry for 6-7 minutes. Place 5 mushroom slices on a plate; they will decorate the dish.
Приготовьте зажарку. Обжарьте лук и морковь на сковороде с растительным маслом 3 минуты. Грибы добавьте в сковороду и обжарьте 6-7 минут. Отложите 5 слайсов из грибов на тарелку, они будут украшением блюда.
Prepare the soup base. Remove the meat from the broth. Add the potatoes to the pan. Pour the strained broth over the potatoes and add the roasted vegetables. Bring to a boil and cook until the potatoes are tender, about 15-20 minutes.
Приготовьте суповую основу. Достаньте мясо из бульона. Добавьте картофель в кастрюлю. Залейте картофель процеженным бульоном и добавьте овощную зажарку. Дайте закипеть и варите до готовности картофеля, около 15-20 минут.
Combine vegetables with meat and finish preparing the soup. Add chopped boiled meat to the pan. Add salt and pepper. Grind the contents of the pan with a blender until pureed, then bring to a boil.
Соедините овощи с мясом и завершите приготовление супа. Нарезанное отваренное мясо добавьте в кастрюлю. Добавьте соль и перец. Измельчите содержимое кастрюли блендером до состояния пюре, затем доведите до кипения.
Pour cream soup with chicken and mushrooms into serving bowls, place champignon slices on top, sprinkle with chopped dill.
Разлейте крем-суп с курицей и грибами по порционным тарелкам, сверху положите дольки шампиньонов, посыпьте измельченным укропом.