Wash the meat and pat dry with a paper towel. Thaw spinach at room temperature. Peel the onions, potatoes and garlic, wash under running water. Prepare the blender. Cook the broth. Place chicken breast, bay leaf, thyme in a saucepan, cover with water, add salt and pepper. Cook over low heat for 20-25 minutes, skim off the foam.
Вымойте мясо и промокните бумажным полотенцем. Разморозьте шпинат при комнатной темперутуре. Очистите от кожуры лук, картофель и чеснок, вымойте под проточной водой. Приготовьте блендер. Сварите бульон. Положите в кастрюлю куриную грудку, лавровый лист, тимьян, залейте водой, добавьте соль и перец. Варите на медленном огне 20-25 минут, снимайте пену.
Prepare the vegetable base. Finely chop the onion with a knife, place it in a frying pan with olive oil, add garlic and fry for 3 minutes. Then add spinach and simmer for 5 minutes.
Приготовьте овощную основу. Мелко нарубите лук ножом, выложите его на сковороду с оливковым маслом, добавьте чеснок и обжарьте 3 минуты. Затем добавьте шпинат и потушите 5 минут.
Make some soup. Cut the potatoes into cubes. Add potatoes to the broth and cook for 7-10 minutes. Take out the bay leaf. Add chopped chicken to the broth.
Сварите суп. Порежьте кубиками картофель. В бульон положите картофель, варите 7-10 минут. Достаньте лавровый лист. Нарезанную курицу добавьте в бульон.
Grind the ingredients and add the cream. Using a blender, grind vegetables and meat. Pour in the cream and heat for a few minutes, bringing to a boil. Sprinkle the finished soup with nutmeg.
Измельчите продукты и введите сливки. При помощи блендера измельчите овощи и мясо. Влейте сливки и прогрейте несколько минут, доводя до кипения. Посыпьте готовый суп мускатным орехом.
Pour creamy spinach soup into serving bowls and garnish with a handful of croutons.
Крем-суп со шпинатом разлейте в порционные тарелки, украсьте горсткой сухариков.