Conveniently place the necessary products on the table. Peel and wash potatoes, carrots and onions. Cut potatoes, carrots and onions into small cubes. Prepare the blender.
Удобно расположите на столе необходимые продукты. Картофель, морковь и лук очистите от кожуры и вымойте. Порежьте небольшими кубиками картофель, морковь и лук. Приготовьте блендер.
Make cream soup. Place vegetables in a saucepan and fill with water. Place the pan on the fire and boil. Cook vegetables over low heat for 1 hour. At the end of cooking, add salt to taste. Use a blender to puree the soup. Pour in the cream and blend again until smooth.
Сварите крем-суп. Сложите в кастрюлю овощи и залейте водой. Поставьте кастрюлю на огонь и закипятите. На медленном огне варите овощи 1 час. В конце варки добавьте соль по вкусу. Блендером измельчите суп в пюре. Влейте сливки и пробейте блендером еще раз до однородности.