Soak the lentils in cold water for 1 hour and rinse. Peel the onions and carrots, wash them, cut them into cubes. Wash the tomatoes and dry with paper towels. Pour boiling water over, remove skin, cut into cubes. Prepare the blender.
Замочите чечевицу холодной водой на 1 час и промойте. Лук и морковь очистите от кожуры, вымойте, порежьте кубиками. Помидоры вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Обдайте кипятком, снимите кожицу, порежьте кубиками. Приготовьте блендер.
Prepare the roast. In a frying pan with vegetable oil, fry the onions and carrots for approximately 7-8 minutes.
Приготовьте зажарку. На сковороде с добавлением растительного масла обжарьте лук с морковью, приблизительно 7-8 минут.
Make some soup. Place the roasted vegetables in a pan, pour in water, add lentils and stir. Place the pan on the fire, let it boil and reduce the heat to low, cook for 20 minutes.
Сварите суп. Положите в кастрюлю зажарку из овощей, налейте воду, добавьте чечевицу и перемешайте. Поставьте кастрюлю на огонь, дайте закипеть и сделайте огонь минимальным, варите 20 минут.
Add the remaining ingredients and finish preparing the cream soup. Add tomatoes to the soup along with tomato paste. Season with salt and pepper to taste. When the lentils are boiled, blend the soup with a blender.
Добавьте оставшиеся продукты и завершите приготовление крем-супа. Помидоры добавьте в суп вместе с томатной пастой. Приправьте солью и перцем по вкусу. Когда чечевица разварится, взбейте суп блендером.
Pour the hot creamy lentil soup into serving bowls and add a spoonful of sour cream.
Горячий крем-суп из чечевицы налейте в порционные тарелки и добавьте ложечку сметаны.