Wash the mushrooms, potatoes, onions, celery, garlic, herbs and carrots, and peel the vegetables. Dice the potatoes, carrots and celery. Chop the garlic, herbs and onion. Heat a frying pan with vegetable oil. Prepare your blender.
Вымойте грибы, картофель, лук, сельдерей, чеснок, зелень и морковь, очистите овощи. Нарежьте кубиками картофель, морковь и сельдерей. Измельчите чеснок, зелень и лук. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Подготовьте блендер.
Prepare the vegetables. Pour one liter of water into the pan, add chopped potatoes, carrots, celery, bay leaf, and set to cook.
Подготовьте овощи. Налейте в кастрюлю один литр воды, добавьте нарезанные картофель, морковь, сельдерей, лавровый лист, поставьте вариться.
Prepare the roast. Fry finely chopped onion in a heated frying pan. Add mushrooms to onions, fry for 10 minutes. Add chopped garlic to the mushrooms and onions and fry for another 1 minute. Place the fried vegetables in a saucepan with vegetables, add salt and pepper and cook for 15 minutes. Remove the bay leaf from the soup and puree the contents of the pan with a blender until smooth. Add cream and stir.
Приготовьте зажарку. Мелко нарезанный лук обжарьте на разогретой сковороде. Добавьте грибы к луку, жарьте 10 минут. Измельченный чеснок, добавьте к грибам с луком и жарьте еще 1 минуту. Отправьте обжаренные овощи в кастрюлю с овощами, посолите, поперчите и варите 15 минут. Достаньте из супа лавровый лист и измельчите содержимое кастрюли блендером до однородности. Добавьте сливки и перемешайте.
Garnish the finished soup with finely chopped dill and add bread croutons to it.
Готовый суп украсьте мелко нарезанным укропом и добавьте в него хлебные гренки.