Thaw and wash the porcini mushrooms. Peel the potatoes, onions and carrots. Chop the onion and cut the potatoes into cubes. Grate the carrots. Prepare your blender.
Разморозьте и промойте белые грибы. Картофель, лук и морковь очистите. Измельчите лук и нарежьте картофель кубиком. Морковь натрите на терке. Подготовьте блендер.
Prepare the vegetables. Fry the onion in a preheated pan with vegetable oil for 3 minutes. Then add carrots to the onion and fry for another 2 minutes. Add mushrooms to the fried vegetables and simmer all together over low heat for another 10 minutes.
Подготовьте овощи. Лук отправьте жариться в разогретую кастрюлю с растительным маслом на 3 минуты. Затем добавьте к луку морковь, обжаривайте еще 2 минуты. К обжаренным овощам добавьте грибы и тушите на маленьком огне все вместе еще 10 минут.
Pour water into the saucepan and cook the soup for 20 minutes. Add salt, pepper and seasonings. Place the potatoes in the pan and cook until tender, 10-15 minutes. Add cream at room temperature in a thin stream to the soup and heat it again, without bringing to a boil. When the soup is ready, blend it with a blender until smooth and smooth.
Влейте в сотейник воду и варите суп 20 минут. Добавьте соль, перец и приправы. Положите в кастрюлю картофель и варите до готовности 10-15 минут. Сливки комнатной температуры тонкой струйкой добавьте в суп и еще раз прогрейте его, не доводя до кипения. Когда суп будет готов, взбейте его блендером до однородной нежной массы.
Pour the finished soup into deep plates or bowls and garnish with bread croutons.
Готовый суп разлейте по глубоким тарелкам или пиалам и украсьте хлебными гренками.