Rinse the chicken fillet and cut into cubes. Wash, peel and dice the potatoes, carrots, onions and garlic. Prepare the blender.
Промойте куриное филе и нарежьте кубиками. Вымойте, очистите и нарежьте кубиками картофель, морковь, лук и чеснок. Приготовьте блендер.
Prepare cream soup. Cut the chicken breast into pieces too, place in a saucepan, add vegetables and pour in water. Cook after boiling for 30 minutes. Add melted cheese, peeled garlic to the pan, add salt and pepper, pour in cream. Cook for another 15 minutes, stirring. Then grind the contents of the pan with a blender and boil for another 1 minute.
Приготовьте крем-суп. Куриную грудку тоже нарежьте кусочками, переложите в кастрюлю, добавьте овощи и налейте воду. Варите после закипания 30 минут. Добавьте в кастрюлю плавленый сыр, очищенный чеснок, добавьте соль и перец, влейте сливки. Варите еще 15 минут, помешивая. После чего измельчите содержимое кастрюли блендером и проварите еще 1 минуту.
Garnish the finished soup with finely chopped fresh dill.
Готовый суп украсьте мелко нарезанным свежим укропом.