Rinse the mushrooms. Wash and peel the potatoes and onions. Cut the potatoes into small cubes and chop the onion with a knife. Cook the broth in advance. Prepare the blender.
Промойте грибы. Помойте и очистите картофель и лук. Нарежьте картофель небольшими кубиками, лук измельчите ножом. Заранее сварите бульон. Приготовьте блендер.
Weld the base. Pour the broth into the pan. Place mushrooms in it and leave for 1 hour. After this, put the pan on the fire. Add potatoes to the prepared mushrooms and continue cooking.
Сварите основу. Влейте в кастрюлю бульон. Положите в него грибы и оставьте на 1 час. После этого поставьте кастрюлю на огонь. В готовые грибы добавьте картофель и продолжайте варить.
Prepare cream soup. Heat a frying pan with vegetable oil. Add the onion and fry in a frying pan until golden brown. Place the onions in the pan with the potatoes and mushrooms, cook for 10-15 minutes until the potatoes are soft. Pour the cream into the pan, add salt and pepper. Blend the soup with a blender until smooth and creamy.
Приготовьте крем-суп. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Добавьте лук и обжарьте на сковороде до золотистого цвета. Выложите лук в кастрюлю к картофелю и грибам, варите 10-15 минут до мягкости картофеля. Влейте в кастрюлю сливки, посолите и поперчите. Взбейте суп блендером до однородной кремовой массы.
Pour the finished soup into deep plates and garnish with finely chopped fresh dill.
Готовый суп разлейте по глубоким тарелкам и украсьте мелко нарезанным свежим укропом.