Wash and peel the vegetables and mushrooms. Finely chop the onion, pass the garlic through a press. Grate the carrots and cut the potatoes into cubes. Slice the champignons into thin slices. Heat a saucepan with vegetable oil. If you want to cook soup with broth, cook it in advance.
Промойте и очистите овощи и шампиньоны. Мелко нарежьте лук, пропустите чеснок через пресс. Морковь натрите на терке, картофель нарежьте кубиком. Нарежьте шампиньоны на тонкие пластины. Разогрейте сотейник с растительным маслом. Если хотите готовить суп на бульоне, заранее сварите его.
Send chopped vegetables (onions, carrots and garlic) to fry in a preheated saucepan. Add champignons to the vegetables and fry them until golden brown. Cut the potatoes into cubes and fry with the mushrooms for 10 minutes.
Нарезанные овощи (лук, морковь и чеснок) отправьте жариться в разогретый сотейник. К овощам добавьте шампиньоны и жарьте их до золотистой корочки. Нарежьте картофель кубиками и обжарьте вместе с грибами 10 минут.
Spices and cream will be the final stage of preparing the soup. Add them to the saucepan. Fill all ingredients with water or broth. Next, cook the soup for 20 minutes. Take a blender and beat all the products well until smooth.
Специи и сливки будут завершающим этапом приготовления супа. Добавьте их в сотейник. Залейте все ингредиенты водой или бульоном. Далее варите суп в течение 20 минут. Возьмите блендер и хорошо взбейте все продукты до однородной массы.
Pour the soup into a small plate and sprinkle with herbs.
Разлейте суп по небольшим тарелком и посыпьте зеленью.