Rinse the chicken. Wash and peel the potatoes, carrots and onions. Cut the potatoes into cubes. Cut the carrots into thin cubes. Finely chop the onion.
Промойте курицу. Вымойте и очистите картофель, морковь и лук. Картофель нарежьте брусочками. Морковь нарежьте тонкими брусочками. Мелко измельчите лук.
Prepare the vegetables. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions and carrots for 6 minutes.
Приготовьте овощи. Разогрейте сковороду с растительным маслом и в течение 6 минут обжарьте лук и морковь.
Prepare the fillet. Pour water into the pan. Add the fillet and cook for 15-20 minutes, skimming off the foam. Strain the broth. Add the potatoes to the pan with the chicken and broth and cook for another 20 minutes. Add green peas and fried onions and carrots to the pan. Salt and pepper. Grind everything in a blender. Pour in the cream, beat again. Add bay leaves. Cook for another 5 minutes.
Приготовьте филе. Влейте в кастрюлю воду. Добавьте филе и варите 15-20 минут, снимая пену. Процедите бульон. Картофель добавьте в кастрюлю с курицей и бульоном и варите еще 20 минут. Добавьте в кастрюлю зеленый горошек и обжаренные лук и морковь. Посолите, поперчите. Измельчите все в блендере. Налейте сливки, взбейте снова. Добавьте лавровый листю. Варите еще 5 минут.
Decorate the finished dish with bread croutons.
Готовое блюдо украсьте хлебными гренками.