Wash and peel the potatoes, pumpkin and onions. Remove the seeds from the pumpkin. Cut the potatoes, onions and pumpkin into large pieces.
Помойте и очистите картофель, тыкву и лук. Из тыквы извлеките семена. Картофель, лук и тыкву нарежьте на крупные кусочки.
Prepare cream soup. Pour water into the pan. Place the vegetables in the pan and simmer for about 25 minutes until tender. After this, pour the broth into a separate container. Add warm cream and spices to the vegetables in the pan and blend with a blender until smooth.
Приготовьте крем-суп. Влейте в кастрюлю воду. Положите овощи в кастрюлю и варите примерно 25 минут до готовности. После этого слейте бульон в отдельную емкость. В кастрюлю к овощам добавьте теплые сливки и специи, измельчите блендером до однородности.
Garnish the finished soup with paprika for an even brighter look and taste.
Готовый суп украсьте паприкой для еще более яркого вида и вкуса.