Wash, peel and finely chop the onion and mushrooms. Place the water in the pan on the fire. Heat a frying pan with vegetable oil.
Вымойте, очистите и мелко нарежьте лук и шампиньоны. Поставьте воду в кастрюле на огонь. Разогрейте сковороду с растительным маслом.
Start cooking your vegetables. Onion and fry in a preheated frying pan for 5 minutes. Add the mushrooms to the onions. Fry for another 5-7 minutes.
Начните готовить овощи. Лук и отправьте жариться на разогретую сковороду на 5 минут. Добавьте шампиньоны к луку. Жарьте еще 5-7 минут.
Prepare cream soup. Place the melted cheese in boiling water. Add salt and pepper and leave to simmer over low heat, stirring occasionally. Place the fried vegetables in a saucepan and cook for 3-4 minutes. Then blend with a blender until smooth.
Приготовьте крем-суп. Плавленый сыр отправьте в кипящую воду. Посолите, поперчите и оставьте томиться на слабом огне, периодически помешивая. Обжаренные овощи выложите в кастрюлю и варите 3-4 минуты. Затем измельчите блендером до однородности.
Pour the finished soup into small bowls and garnish with finely chopped green onions and dill.
Готовый суп налейте в небольшие пиалы и украсьте мелко измельченным зеленым луком и укропом.