Before starting cooking, thoroughly wash the potatoes, beets and carrots. Let the vegetables dry on a dry towel, or remove excess water with paper towels. After this, wrap each vegetable individually in foil.
Перед началом готовки тщательно вымойте картофель, свеклу и морковь. Дайте овощам просохнуть на сухом полотенце, или уберите лишнюю воду с помощью бумажных салфеток. После этого заверните каждый овощ в фольгу по отдельности.
Place the vegetables wrapped in foil on a baking sheet and place it in an oven preheated to 180°C. Potatoes and carrots will bake for 40 minutes, and beets for 80 minutes. Then carefully unfold the foil and let the vegetables cool.
Выложите обернутые в фольгу овощи на противень и поставьте его в разогретую до 180 °С духовку. Картофель и морковь будут запекаться 40 минут, а свекла — 80 минут. После чего аккуратно разверните фольгу и дайте овощам остыть.
Cut the beets into small cubes and season with vegetable oil. It is best to use refined oil so as not to interrupt the taste of the salad itself. Season the beets with vegetable oil. It is best to use refined oil so as not to interrupt the taste of the salad itself.
Нарежьте свеклу мелкими кубиками и заправьте растительным маслом. Лучше всего использовать рафинированное масло, чтобы не перебить вкус самого салата.Заправьте свеклу растительным маслом. Лучше всего использовать рафинированное масло, чтобы не перебить вкус самого салата.
Cut the remaining vegetables into small cubes and add them to the beets.
Нарежьте остальные овощи мелкими кубиками и добавьте их к свекле.
Cut the pickled cucumbers into small cubes and add to the boiled vegetables.
Нарежьте маринованные огурцы мелкими кубиками и добавьте к вареным овощам.
Mix all ingredients. Add finely chopped parsley. Add salt to taste. Serve the baked vinaigrette as an independent dish or as a side dish for meat.
Смешайте все ингредиенты. Добавьте мелко нарезанную петрушку. Посолите по вкусу. Подавайте запеченный винегрет как самостоятельное блюдо или как гарнир к мясу.