Wash and peel the vegetables, rinse the peppers from seeds. Cut carrots, peppers and potatoes into small pieces. Cut the onion into small cubes. Heat a frying pan with vegetable oil. Prepare your blender.
Вымойте и очистите овощи, промойте перец от семян. Нарежьте морковь, перец и картофель небольшими кусочками. Лук нарежьте мелким кубиком. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Подготовьте блендер.
Prepare cream soup. Pour water into the pan. Add carrots, peppers and potatoes to the pan and cook for 25 minutes until tender. Fry the onion until transparent and add to the boiled vegetables. Grind everything with a blender until smooth. Season with salt and pepper. Add the cheese to the mixture and continue stirring until the cheese is completely dissolved.
Приготовьте крем-суп. Влейте в кастрюлю воду. Добавьте в кастрюлю морковь, перец и картофель и поставьте вариться на 25 минут до готовности. Лук обжарьте до прозрачности и добавьте в вареные овощи. Измельчите все блендером до однородной массы. Посолите и поперчите. Положите в смесь сыр и продолжайте размешивать, пока сыр полностью не растворится.
Pour the finished soup into deep bowls and add croutons or croutons to it.
Готовый суп разлейте по глубоким мискам и добавьте в него гренки или сухарики.