Wash the mushrooms, onions and garlic, peel the vegetables. If you want to cook soup with broth, cook it in advance. Roughly chop the garlic, onion and champignons.
Вымойте шампиньоны, лук и чеснок, очистите овощи. Если хотите готовить суп на бульоне, заранее сварите его. Чеснок, лук и шампиньоны произвольно измельчите.
Start cooking your vegetables. Fry the onions and garlic in a preheated saucepan until the onions are soft. Add the mushrooms and fry the vegetables together until the mushrooms change color.
Начните готовить овощи. Отправьте лук и чеснок жариться в разогретый сотейник до мягкости лука. Добавьте грибы и жарьте овощи вместе, пока грибы не поменяют цвет.
Prepare cream soup. Add paprika, salt and cream to the saucepan. Pour in water or broth so that the ingredients are covered by no more than 1 cm. Cook the soup for 20 minutes. After this, beat it with a blender until smooth and soft.
Приготовьте крем-суп. Добавьте в сотейник паприку, соль и сливки. Влейте воду или бульон, чтобы ингредиенты были закрыты не более, чем на 1 см. Варите суп 20 минут. После этого взбейте его блендером до однородной нежной массы.
Pour the finished soup into small bowls and garnish with slices of fried champignons and finely chopped green onions.
Готовый суп налейте в небольшие пиалы и украсьте ломтиками жареных шампиньонов и мелко измельченным зеленым луком.