Rinse the rice until the water is clear and cook in boiling water for 15 minutes. Wash and finely chop the green onions. Wash the avocado, cut in half, remove the pit and cut into thin slices. Cut the tofu into cubes. Cut the radishes into quarters, cut the carrots into strips.
Промойте рис до прозрачности воды и отварите в кипящей воде в течение 15 минут. Вымойте и мелко измельчите зеленый лук. Авокадо вымойте, разрежьте пополам, выньте косточку и нарежьте тонкими ломтиками. Тофу нарежьте кубиками. Нарежьте редис четвертинками, морковь нарежьте соломкой.
Prepare the tofu. Add Tamari sauce and fish spices to the tofu and stir. Fry the tofu until golden brown over medium heat for 10 minutes.
Приготовьте тофу. Добавьте к тофу соус Тамари и специи для рыбы, перемешайте. Обжарьте тофу до золотистого цвета на среднем огне в течение 10 минут.
Cook the beans. Boil edamame beans in boiling water for 6-8 minutes.
Приготовьте бобы. Бобы эдамаме отварите в кипящей воде в течение 6-8 минут.
Combine products. Place rice in a deep bowl, top with vegetables, tofu and edamame beans. Sprinkle the poke with lime juice.
Соедините продукты. В глубокую миску выложите рис, сверху – овощи, тофу и бобы эдамаме. Сбрызните поке соком лайма.
Serve Hawaiian poke warm, garnished with chopped green onions and sesame seeds.
Подавайте гавайское поке в теплом виде, украсив мелко рубленным зеленым луком и кунжутом.