Rinse the rice thoroughly in water until it runs clear. Wash cucumbers, radishes, and avocados. Cut fresh cucumbers into thin strips, radishes into slices, avocados into small cubes. Thaw tuna if necessary. Rinse, dry on paper towels and cut into 1x1 cm squares. Boil the rice in salted water for 15 minutes from the moment the liquid boils.
Тщательно промойте рис в воде, пока она не станет прозрачной. Вымойте огурцы и редис, авокадо. Свежие огурцы нарежьте тонкой соломкой, редис – кружочками, авокадо – мелкими кубиками. Тунца при необходимости, разморозьте. Промойте, обсушите на бумажных полотенцах и нарежьте квадратиками 1х1 см. Отварите рис в подсоленной воде в течение 15 минут с момента закипания жидкости.
Prepare the rice. Cool the rice slightly, add rice vinegar and sesame oil.
Приготовьте рис. Немного остудите рис, добавьте рисовый уксус и кунжутное масло.
Marinate the tuna. Squeeze lime juice into the tuna bowl and add soy sauce. Leave to marinate for 30 minutes.
Замаринуйте тунца. Выжмите сок лайма в емкость с тунцом, добавьте соевый соус. Оставьте мариноваться на 30 минут.
Combine products. Place rice, tuna, avocado, cucumbers and radishes in a deep bowl.
Соедините продукты. В глубокую миску выложите рис, тунца, авокадо, огурцы и редис.
Sprinkle the tuna poke with sesame seeds and serve warm.
Поке с тунцом посыпьте семечками кунжута и подавайте теплым.