Boil the carrots, potatoes and beets in advance and let them cool. This will reduce cooking time. This way you won't burn your hands while chopping cooked vegetables. Boil the beans.
Заранее отварите морковь, картофель и свеклу и дайте им остыть. Это сократит время готовки. Так вы не обожжете руки во время нарезки сваренных овощей. Отварите фасоль.
Peel the cooled boiled vegetables. Cut the carrots and potatoes into small cubes into a separate container. Mix with beans.
Почистите остывшие отваренные овощи. Нарежьте морковь и картофель мелкими кубиками в отдельную емкость. Смешайте с фасолью.
Peel the beets and cut into cubes using a vegetable slicer. In a separate deep bowl, season the beets with oil and mix thoroughly.
Почистите свеклу и нарежьте кубиками, используя овощерезку. В отдельной глубокой миске заправьте свеклу маслом и тщательно перемешайте.
Finely chop the onion and pickles. Mix all the ingredients in a bowl where the beets are already lying. Add finely chopped greens. Mix everything thoroughly again.
Мелко нарежьте лук и соленые огурцы. Смешайте в миске, где уже лежит свекла, все ингредиенты. Добавьте мелко нарезанную зелень. Еще раз все тщательно перемешайте.