Rinse the meat under running water. Dry it with a paper towel.
Промойте мясо под проточной водой. Высушите его бумажным полотенцем.
Prepare the steak. Using a sharp knife, shred a piece of beef. Season with salt and pepper. Knead the resulting minced meat with your hands and beat it on a bowl or countertop. Form a ball and make a flat cake no more than 4 cm thick. Cover with cling film and put in the refrigerator for 20 minutes. Then brush it with olive oil and fry in a frying pan or grill on each side for 2 minutes. Remove from heat. Place a piece of butter on top and cover with foil. Leave the steak for 5 minutes.
Приготовьте бифштекс. Острым ножом измельчите кусок говядины. Посолите и поперчите. Вымесите получившийся фарш руками и отбейте его о миску или столешницу. Сформируйте шар и сделайте из него лепешку толщиной не более 4 см. Накройте пищевой пленкой и уберите в холодильник на 20 минут. Затем смажьте его оливковым маслом и обжарьте на сковороде или гриле с каждой стороны по 2 минуты. Снимите с огня. Сверху положите кусок сливочного масла и накройте фольгой. Оставьте бифштекс на 5 минут.
Boil the poached egg. Boil the water. Pour in vinegar. Stir the water in a circle to form a funnel. Pour a chicken egg into its center. Boil the egg for 3 minutes. Place the steak on a plate, and carefully place the egg on top and cut it so that the yolk runs down the meat.
Сварите яйцо пашот. Вскипятите воду. Влейте уксус. Помешайте воду по кругу, чтобы образовалась воронка. Влейте в ее центр куриное яйцо. Варите яйцо 3 минуты. Выложите на тарелку бифштекс, а сверху аккуратно положите яйцо и разрежьте его, чтобы желток стекал по мясу.
Serve garnished with fresh herbs.
Подавайте, украсив блюдо свежей зеленью.