Wash the avocado and cut it into halves. Remove the pit. Cut the bread into small portions.
Авокадо помойте, разрежьте на половинки. Удалите косточку. Хлеб нарежьте на порционные куски небольшой толщины.
Prepare a poached egg. Bring the water to a boil. Pour in a teaspoon of vinegar and stir until a funnel forms. Break an egg into it. Cook for 3 minutes.
Приготовьте яйцо пашот. Доведите воду до кипения. Влейте чайную ложку уксуса и размешайте до образования воронки. Разбейте в нее яйцо. Варите 3 минуты.
Assemble a sandwich. Remove the pulp from the avocado. Mash it into a puree. Mix avocado with lemon juice, salt and olive oil. Fry the bread in a dry frying pan until crispy. Spread the avocado paste onto the toast and top with the poached egg.
Соберите бутерброд. Из авокадо извлеките мякоть. Разомните ее в пюре. Смешайте авокадо с лимонным соком, солью и оливковым маслом. Хлеб поджарьте на сухой сковороде до хрустящей корочки. Намажьте пасту из авокадо на тосты, сверху положите готовое яйцо пашот.
Serve the toast with a still hot poached egg with avocado and tea or coffee for breakfast.
Подавайте тост с еще горячим яйцом пашот с авокадо с чаем или кофе на завтрак.