Boil carrots, potatoes and beets in advance and let them cool. This will reduce cooking time, and you will not burn your hands while cutting food.
Отварите морковь, картофель и свеклу заранее и дайте им остыть. Это позволит сократить время готовки, и вы не обожжете руки во время нарезки продуктов.
Cut beets, potatoes, carrots, onions, pickles into small cubes and mix in a deep bowl. Chop the sauerkraut finely and add to the rest of the vegetables.
Свеклу, картофель, морковь, репчатый лук, соленые огурцы нарежьте мелкими кубиками и смешайте в глубокой миске. Квашеную капусту нашинкуйте мелко и добавьте к остальным овощам.
If there are bones in the fillet, clean and cut into cubes.
При наличии косточек в филе очистите и нарежьте кубиками.
Prepare the dressing: combine vegetable oil, sugar, salt, ground black pepper, dried parsley and vinegar. Mix everything well.
Приготовьте заправку: соедините растительное масло, сахар, соль, черный молотый перец, сушеную петрушку и уксус. Все хорошо перемешайте.
Add green peas and herring to the salad bowl. Season all products and mix thoroughly.
В миску с салатом добавьте зеленый горошек и селедку. Все продукты заправьте и тщательно перемешайте.
The salad can be served in bowls in portions and garnished with a sprig of parsley and a slice of lemon.
Салат можно подать в пиалах порционно и украсить веточкой петрушки и долькой лимона.