Conveniently arrange all the ingredients. Wash the spinach under running water and pat dry on paper towels. Boil the pasta. Boil salted water, add noodles and cook until tender, about 7-8 minutes. Drain the fettuccine in a colander and brush with olive oil.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте шпинат под проточной водой и обсушите на бумажных полотнецах. Отварите пасту. Закипятите подсоленную воду, положите в нее лапшу и сварите до готовности, приблизительно 7-8 минут. Откиньте фетучини на дуршлаг, смажьте оливковым маслом.
Combine products. Finely chop the spinach and add it to the pasta, stir.
Соедините продукты. Мелко порежьте шпинат и добавьте его к пасте, перемешайте.
Garnish the finished dish with whole cherry tomatoes and grate some Parmesan cheese over the top of the spinach fettuccine.
Украсьте готовое блюдо целыми помидорами черри и натрите немного пармезана на верхнюю часть фетучини со шпинатом.