Conveniently arrange all the ingredients. Wash the tomatoes and cut into cubes. Peel the onion and garlic and chop them with a knife. Boil the pasta. Place fettuccine in salted boiling water and cook until tender, about 7-8 minutes. Drain the pasta in a colander.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте помидоры и порежьте кубиками. Очистите лук и чеснок, измельчите их ножом. Отварите пасту. Положите фетучини в подсоленную кипящую воду и варите до готовности, около 7-8 минут. Откиньте пасту на дуршлаг.
Prepare the gravy. Fry the garlic and onions in a frying pan with olive oil for about 2-3 minutes. Add tomatoes and tomato paste. Add salt and pepper as needed. Pour in water, season with paprika and basil, stir. Turn the heat to low, cover the pan with a lid and simmer for 5 minutes.
Приготовьте подливу. Обжарьте чеснок с луком на сковороде с оливковым маслом около 2-3 минут. Добавьте помидоры и томатную пасту. По необходимости добавьте соль и перец. Влейте воду, приправьте паприкой и базиликом, перемешайте. Сделайте огонь минимальным, накройте сковороду крышком и тушите 5 мин.
Combine products. Add fettuccine to sauce and stir.
Соедините продукты. Выложите фетучини в соус и перемешайте.
Serve the fettuccine with tomato sauce with fresh tomatoes.
Вместе с фетучини с томатным соусом подайте к столу со свежими помидорами.