Conveniently arrange all products. Wash the mushrooms and meat, dry a little with a paper towel. Cut the breast into small pieces, the mushrooms into cubes. Prepare the fettuccine. Cook the pasta in salted boiling water for 7-8 minutes. Leave it slightly undercooked but firm in the middle. Drain in a colander, do not rinse.
Удобно расположите все продукты. Вымойте грибы и мясо, немного просушите бумажным полотенцем. Порежьте грудку на маленькие кусочки, грибы – кубиками. Приготовьте фетучини. Отварите пасту в подсоленной кипящей воде в течение 7-8 минут. Оставьте ее слегка недоваренной, но плотной в середине. Откиньте на дуршлаг, не промывайте.
Prepare the sauce. In a frying pan over high heat, fry the chicken fillet in vegetable oil for 3-4 minutes. Add mushrooms, salt and pepper, fry for 7-8 minutes, stirring occasionally.
Приготовьте соус. На раскаленной сильным огнем сковороде обжарьте на растительном масле филе курицы 3-4 минуты. Добавьте грибы, соль и перец, жарьте 7-8 минут, периодически помешивая.
Combine products. Place the fettuccine in the pan with the sauce. Add cream, stir and simmer for 2-3 minutes.
Соедините продукты. Выложите фетучини в сковороду с соусом. Добавьте сливки, перемешайте и подержите на огне 2-3 минуты.
Serve fettuccine with chicken and mushrooms in wide serving bowls, sprinkled with finely chopped green onions.
Фетучини с курицей и грибами подавайте в широких порционных тарелках, присыпав мелко рубленным зеленым луком.