Conveniently arrange all the ingredients. Peel the garlic and pass it through a press. Grate the cheese on a fine grater. Prepare the fettuccine. Boil the nests for 7 minutes in salted boiling water. Drain in a colander. Tip: to make it easier to grate the processed cheese, keep it in the freezer for a while.
Удобно расположите все ингредиенты. Очистите чеснок от шелухи и пропустите его через пресс. Сыр натрите на мелкой терке. Приготовьте фетучини. Отварите гнезда 7 минут в подсоленной кипящей воде. Откиньте на дуршлаг. Совет: чтобы плавленый сыр было легче натереть, подержите его немного в морозилке.
Prepare the sauce. Fry the minced chicken in a frying pan in olive oil. Add water with sour cream and simmer for 2-3 minutes. Then add grated cheese, garlic, mustard. Simmer covered for 5-7 minutes. A minute before turning off the stove, add pepper, salt and herbes de Provence to the sauce.
Приготовьте соус. Обжарьте на сковороде в оливковом масле куриный фарш. Добавьте воду со сметаной и тушите 2-3 минуты. Затем добавьте тертый сыр, чеснок, горчицу. Потушите под крышкой 5-7 минут. За минуту до выключения плиты добавьте в соус перец, соль и прованские травы.
Place the fettuccine into the sauce and let soak for 1 minute.
Выложите фетучини в соус, дайте 1 минуту пропитаться.
Season the hot pasta with chopped dill.
Горячую пасту приправьте измельченной зеленью укропа.