Conveniently arrange your products. Wash the champignons and cut them into cubes. Cut the ham into slices. Grate the cheese on a medium grater. Finely chop the green onions. Prepare the fettuccine. In boiling water with added salt and 1 tbsp. butter, add pasta. Cook fettuccine until al dente, when the middle is still firm without falling apart, about 7 to 8 minutes. Drain the pasta in a colander.
Удобно расположите продукты. Вымойте шампиньоны и нарежьте их кубиками. Ветчину нарежьте ломтиками. Сыр натрите на средней терке. Зеленый лук мелко нарежьте. Приготовьте фетучини. В кипящую воду с добавлением соли и 1 ст.л. масла положите пасту. Варите фетучини до состояния аль денте, когда середина продукта остается плотной, не расползаясь, приблизительно 7-8 минут. Откиньте макароны на дуршлаг.
Boil the mushrooms. Place chopped champignons in boiling water (150 ml), lightly salt and cook for 7-10 minutes.
Отварите грибы. В кипящую воду (150 мл) положите нарезанные шампиньоны, слегка посолите и варите 7-10 минут.
Prepare the sauce. Melt the butter in a frying pan, add flour, stir. Add salt, pour in cream. Stir the mixture well. Pour the mushrooms and broth into the sauce and stir. Add ham and grated cheese and stir again.
Приготовьте соус. Сливочное масло растопите на сковороде, всыпьте муку, перемешайте. Добавьте соль, влейте сливки. Хорошо размешайте смесь. Влейте грибы с бульоном в соус и перемешайте. Добавьте ветчину и тертый сыр, еще раз перемешайте.
Combine the fettuccine with the sauce and stir.
Соедините фетучини с соусом, перемешайте.
Place fettuccine with sauce on wide serving plates and sprinkle with onion greens on top.
Фетучини с соусом выложите на широкие порционные тарелки, сверху посыпьте зеленью лука.