Wash and dry the salmon on paper towels, remove the bones and cut into small cubes. Peel the onion and chop. Grate Parmesan on a medium grater.
Вымойте и просушите на бумажных полотенцах семгу, удалите косточки и порежьте маленькими кубиками. Очистите лук от шелухи и измельчите. Пармезан натрите на средней терке.
Prepare the sauce. Heat a frying pan and add olive oil. Fry the onion and fish for 4-5 minutes, then add the thyme and stir. Pour in the cream, reduce heat and cover with a lid. Simmer for 4 minutes.
Приготовьте соус. Нагрейте сковороду и влейте оливковое масло. Лук с рыбой обжарьте в течение 4-5 минут, затем добавьте тимьян и перемешайте. Влейте сливки, уменьшите огонь и накройте крышкой. Потушите 4 минуты.
Prepare the fettuccine. Cook the pasta in boiling salted water until al dente, that is, medium cooked, approximately 7-8 minutes. Drain the liquid through a colander.
Приготовьте фетучини. Отварите пасту в кипящей подсоленной воде до состояния аль денте, то есть средней готовности, ориентировочное время варки 7-8 минут. Слейте жидкость через дуршлаг.
Combine products. Place the fettuccine in the pan with the sauce and stir. Add salt and pepper, simmer for 2 minutes.
Соедините продукты. Фетучини выложите в сковороду к соусу и перемешайте. Добавьте соль и перец, потушите 2 минуты.
Place the fettuccine with salmon on serving plates and sprinkle with grated Parmesan cheese on top.
Выложите фетучини с семгой на порционные тарелки, сверху посыпьте тертым пармезаном.