Conveniently arrange all the ingredients. Wash the fish and dry with paper towels. Remove skin and bones from the salmon fillet and cut into small cubes. Peel the garlic and chop it. Wash the parsley. Grate Parmesan on a medium grater. Prepare the fettuccine. Cook the pasta in salted boiling water for one minute less than the recipe directions on the package. Drain in a colander, do not rinse with water.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте рыбу и обсушите бумажными полотенцами. Филе лосося очистите от кожи и костей, порежьте на мелкие кубики. Очистите чеснок от шелухи и измельчите. Вымойте зелень петрушки. Пармезан натрите на средней терке. Приготовьте фетучини. Отварите пасту в подсоленной кипящей воде на одну минуту меньше, чем указано в рецепте на упаковке. Откиньте на дуршлаг, водой не промывайте.
Prepare the sauce. In a frying pan with olive oil, fry the salmon pieces for 5-6 minutes. Try to keep the structure of the fish intact and mix gently. Add garlic to fish and fry for another 30 seconds. Add butter and parsley leaves to the pan. Separately, heat the cream and pour into the sauce. Let it boil, add salt and pepper to taste.
Приготовьте соус. На сковороде с добавлением оливкового масла обжарьте кусочки лосося в течение 5-6 минут. Старайтесь, чтобы структура рыбы была целостной, мешайте аккуратно. Добавьте к рыбе чеснок и обжарьте еще 30 секунд. Добавьте в сковороду сливочное масло и листочки петрушки. Отдельно подогрейте сливки и влейте к соусу. Дайте закипеть, добавьте по вкусу соль и перец.
Place the finished pasta on serving plates and pour over the sauce; carefully place the salmon pieces on top. Sprinkle the fish with grated Parmesan.
Готовую пасту выложите на порционные тарелки и полейте соусом, кусочки лосося аккуратно выложите сверху. Рыбу присыпьте тертым пармезаном.