Conveniently arrange all the ingredients. Wash the champignons. Peel the onions and garlic. Crush the garlic cloves with a knife, but do not chop them. Cut the champignons into thin slices and the onion into cubes. Prepare the fettuccine. Place a pan of water on the fire, add salt, and let it boil. Place the pasta into boiling water. Cook until slightly undercooked, about 7-8 minutes. Place in a colander and let the water drain. Season with 1 tbsp. butter. Tip: to prevent the paste from sticking, add 2 tbsp to the water. olive oil.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте шампиньоны. Очистите от шелухи лук и чеснок. Раздавите ножом зубчики чеснока, но не измельчайте. Шампиньоны порежьте тонкими слайсами, лук — кубиками. Приготовьте фетучини. Поставьте кастрюлю с водой на огонь, подсолите, дайте закипеть. В кипящую воду положите пасту. Варите ее до слегка недоваренного состояния, около 7-8 минут. Откиньте на дуршлаг, дайте воде стечь. Заправьте 1 ст.л. сливочного масла. Совет: чтобы паста не слипалась, в воду нужно добавить 2 ст.л. оливкового масла.
Prepare the sauce. Place the frying pan on the fire, pour in the olive oil and add a piece of butter. When it melts, add garlic to the pan. Fry for 3 minutes and remove from the pan. Add mushrooms to oil and fry until lightly browned, 3-5 minutes. Then add the onion, stir and fry until golden brown, 7-8 minutes. Add salt and pepper, pour in cream. Simmer for 10 minutes.
Приготовьте соус. Поставьте сковороду на огонь, влейте оливковое масло и положите кусочек сливочного. Когда оно растает, выложите на сковороду чеснок. Пожарьте 3 минуты и достаньте его из сковороды. Выложите в масло грибы и обжарьте до легкого румянца, 3-5 минут. Затем выложите лук, перемешайте и обжаривайте до золотистого цвета, 7-8 минут. Добавьте соль и перец, влейте сливки. Тушите 10 минут.
Place the fettuccine in the pan with the sauce. Stir.
Выложите фетучини в скороводу с соусом. Перемешайте.
Place the fettuccine on serving plates and sprinkle with finely chopped green onions.
Фетучини положите на порционные тарелки, посыпьте мелко нарезанным зеленым луком.