Boil carrots, potatoes and beets in advance and let them cool. This will reduce cooking time. This way you won't burn your hands while chopping cooked vegetables.
Отварите морковь, картофель и свеклу заранее и дайте им остыть. Это сократит время готовки. Так вы не обожжете руки во время нарезки сваренных овощей.
While the vegetables are cooking or cooling, finely dice the onion and pickles. Mix chopped vegetables in a deep bowl and add a little oil.
Пока овощи варятся или остывают, нарежьте мелким кубиком лук и соленые огурцы. Смешайте в глубокой миске нарезанные овощи и добавьте немного масла.
Take care of vegetables that have already cooled. Peel them and cut them into medium cubes. Add chopped potatoes, carrots and beets to the bowl one at a time. Stir after adding each ingredient.
Займитесь овощами, которые уже остыли. Почистите их от кожуры и нарежьте средним кубиком. Поочередно добавляйте в миску нарезанные картофель, морковь и свеклу. Перемешивайте после добавления каждого ингредиента.
Open the peas and drain the jar of excess liquid. Pour the contents into the bowl with the salad and toss to combine. Salt and pepper the salad to taste.
Откройте горошек и слейте из банки лишнюю жидкость. Высыпьте содержимое в миску с салатом и перемешайте. Посолите и поперчите салат по вкусу.