Conveniently arrange all the ingredients. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Peel the onions and garlic. Pass the garlic through a press and chop the onion with a knife. Cut the fillet into small cubes. Grate the cheese finely. Rinse the basil under water. Cook the pasta. Bring a saucepan of water to a boil, add the fettuccine and cook the pasta until al dente, about 7-8 minutes. The fettuccine should be slightly firm in the middle. Place the pasta in a colander and add a little olive oil. Leave 50 ml of water for preparing the sauce.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте мясо и промокните его бумажным полотенцем. Лук и чеснок очистите от шелухи. Пропустите через пресс чеснок, лук измельчите ножом. Порежьте филе маленькими кубиками. Натрите сыр мелко. Базилик промойте под водой. Сварите пасту. Закипятите воду в кастрюле, положите фетучини и сварите пасту до состояния аль денте, приблизительно 7-8 минут. В середине фетучини должны быть слегка твердыми. Макаронные изделия откиньте на дуршлаг, добавьте немного оливкового масла. 50 мл воды оставьте для приготовления соуса.
Cook the meat. Fry the chicken fillet over moderate heat in a frying pan with olive oil for 5-7 minutes. Place the meat on a plate. Fry the onion in the same frying pan until golden, add the chicken, add flour, salt and pepper. Stir, pour in cream. Boil the sauce to a thick consistency. Add half the amount of grated cheese and garlic. Boil the sauce for 2-3 minutes until the cheese melts.
Приготовьте мясо. Филе курицы обжарьте на умеренном огне на сковороде с оливковым маслом 5-7 минут. Мясо выложите на тарелку. Обжарьте на этой же сковороде лук до золотистого состояния, выложите курицу, всыпьте муку, посолите и поперчите. Перемешайте, влейте сливки. Уварите соус до густой консистенции. Выложите половину количества натертого сыра и чеснок. Проварите соус 2-3 минуты, чтобы сыр расплавился.
Prepare the fettuccine. Place the pasta into the pan with the meat and sauce. Adjust the thickness of the sauce using the remaining pasta cooking water. Place the fettuccine in the pan for 2 minutes.
Приготовьте фетучини. В сковороду с мясом и соусом переложите пасту. Отрегулируйте соус по густоте с помощью воды, оставшейся после варки макаронных изделий. Подержите фетучини на сковороде 2 минуты.
Garnish a plate of chicken fettuccine with basil leaves and the remaining grated hard cheese.
Украсьте тарелку фетучини с курицей листочками базилика и оставшейся частью тертого твердого сыра.