If using frozen salmon fillets, thaw. Wash the fish and dry with paper towels. Wash the greens, dry on paper towels and finely chop. Dry the capers. Prepare the foil. Turn on the oven to 150 degrees. Tip: instead of capers, you can take 1/3 of a pickled cucumber; the vegetable must also be chopped.
Если используете замороженное филе лосося, разморозьте. Вымойте рыбу и обсушите бумажными полотенцами. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Каперсы просушите. Приготовьте фольгу. Включите духовку на 150 градусов. Совет: вместо каперсов можно взять 1/3 соленого огурца, овощ также необходимо измельчить.
Bake the fish. Place salmon fillet on food foil, season with salt and spices, sprinkle with chopped basil. Wrap the foil tightly and place the fish in an oven preheated to 150 degrees for 30 minutes. Then cool to room temperature.
Запеките рыбу. На пищевую фольгу выложите филе лосося, приправьте солью и специями, посыпьте измельченным базиликом. Плотно заверните фольгу и отправьте рыбу в разогретую до 150 градусов духовку на 30 минут. Затем остудите до комнатной температуры.
Combine products. Break the salmon fillet into pieces, remove the bones and mash. Add cottage cheese, dill and capers, mix thoroughly. Add salt if necessary.
Соедините продукты. Филе лосося разберите на кусочки, удалите косточки и разомните. Добавьте творог, укроп и каперсы, тщательно перемешайте. При необходимости досолите.
Spread the salmon riet on a piece of whole grain or Borodino bread, sprinkle with black sesame seeds on top.
Риет из лосося намажьте на кусочек цельнозернового или бородинского хлеба, сверху посыпьте черным кунжутом.