Conveniently arrange your products. Boil the eggs and peel off the shells. Open the can of tuna and drain the liquid.
Удобно расположите продукты. Отварите яйца и очистите от скорлупы. Откройте баночку с тунцом и слейте жидкость.
Make the filling. Cut the boiled eggs in half lengthwise. Remove the yolks and place them in a deep bowl. Set aside one yolk and make a decoration out of it. Add tuna to the yolks and chop the products. Add pepper to taste and mayonnaise, stir.
Сделайте начинку. Разрежьте вареные яйца пополам вдоль. Достаньте желтки и положите их в глубокую миску. Один желток отложите, сделайте из него украшение. Тунец добавьте к желткам и измельчите продукты. Добавьте перец по вкусу и майонез, перемешайте.
Stuff the eggs. Fill the egg halves with filling. Grate the reserved yolk onto a fine grater. Sprinkle grated yolk on top of the filling.
Нафаршируйте яйца. Половинки яиц наполните начинкой. На мелкую терку натрите отложенный желток. Сверху начинку посыпьте тертым желтком.
Garnish the stuffed eggs with tuna with pitted olive rings and slices of fresh tomato.
Фаршированные яйца с тунцом украсьте колечками маслин без косточки и ломтиками свежего помидора.