Boil carrots, potatoes and beets in advance and let them cool. This will reduce cooking time. This way you won't burn your hands while chopping cooked vegetables.
Отварите морковь, картофель и свеклу заранее и дайте им остыть. Это сократит время готовки. Так вы не обожжете руки во время нарезки сваренных овощей.
Peel pre-boiled potatoes, beets and carrots. Cut them into slices or small cubes and mix in a deep bowl.
Почистите отваренные заранее картофель, свеклу и морковь. Нарежьте их ломтиками или мелкими кубиками и смешайте в глубокой миске.
Cut pickled cucumbers into medium cubes. Cut the onion into half rings and boil with boiling water. Add the cucumbers and onions to the bowl and stir to combine.
Нарежьте средними кубиками соленые огурцы. Репчатый лук нарежьте полукольцами и обварите кипятком. Добавьте огурцы и лук в миску и перемешайте.
Prepare the dressing. To do this, mix balsamic vinegar with olive oil and add salt, sugar and pepper. Season the salad and mix thoroughly.
Приготовьте заправку. Для этого смешайте бальзамический уксус с оливковым маслом и добавьте соль, сахар и перец. Заправьте салат и тщательно перемешайте.
Serve the salad in tartlets or small bowls. This will turn a simple homemade dish into a full-fledged restaurant dish.
Подавайте салат в тарталетках или в маленьких пиалах. Это превратит простое домашнее блюдо в полноценное ресторанное.